Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred vožnje

Pred policijskom 'sačekušom' kroz prozor auta izbacili paket heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski su policajci u Šestanovcu zaustavili automobil šibenskih oznaka iz kojeg je, neposredno prije zaustavljanja, u vožnji kroz prozor izbačen paket heroina vrijedan 43.000 kuna. Privedene su dvije osobe.

Policija je uhitila dvojicu muškaraca nakon što je jedan od njih iz automobila u Šestanovcu izlacio paket heroina, koji bi na ilegalnom tržištu, prema policijskoj procjeni, vrijedio čak 43 tisuće kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Policijska potraga u Splitu - 5 Nema čega nema Danima bježao policiji: U stanu splitskog bjegunca pronađen arsenal oružja, droga, detonatori

Splitska je policija danas izvijestila da su granični policajci postaje u Trilju, koji nadziru pogranično područje s BiH, u Šestanovcu zaustvili Fiat Tipo šibenskih registracija, iz kojeg je prethodno u vožnji na kolnik izbačen sumnjivi paket.

>> Izdao ga intenzivan miris: Mladić 'pao' s 10 paketa marihuane

Neslužbeno se doznaje da je policija čekala taj automobil jer je imala dojavu da se u njemu krijumčari droga.

U automobilu su zatekli 49-godišnjaka sa šibenskog područja, a za odbačeni paket su utvrdili da je u njemu heroin, točnije 109 grama te droge čija vrijednost na ilegalnom tržištu iznosi oko 43.000 kuna.

Policija je 49-godišnjaka privela u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje pa ga je uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet droga odvela u pritvor. Osim njega, uhićen je i 51-godišnjak sa šireg imotskog područja kojeg sumnjiče da je 49-godišnjaku prodao heroin.

Protiv njega je također podnesena kaznena prijava, a i on je doveden pritvorskom nadzorniku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene