Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Policiji se posrećilo

Prebrza vožnja dovela do otkrića laboratorija za uzgoj marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prebrza vožnja koju je u Gorskom kotaru zabilježio prometni presretač policiju je dovela do otkrića laboratorija za uzgoj indijske konoplje na bjelovarskom području, nakon što su u zaustavljenom automobilu pronađena dva paketića s više od 130 grama marihuane, doznaje se u primorsko-goranskoj policiji.

Dvoje hrvatskih državljana, 34-godišnjeg vozača i njegovu 25-godišnju suputnicu, policija je u Gorskom kotaru zaustavila u nedjelju, 28. lipnja, a posada policijskog presretača ubrzo je utvrdila da je vozač jurio cestom iako mu je istekla vozačka dozvola.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

Nakon što su u automobilu otkrivena dva paketića sa 132 grama marihuane, koje su osumnjičeni navodno namjeravali preprodati, primorsko-goranska policija zatražila je u nastavku kriminalističke obrade pomoć od svojih kolega iz bjelovarsko-bilogorske županije gdje 34-godišnjak živi.

FOTO Evo zašto ovakve krovove pomno motri policija!

Pretragom njegova doma otkriven je laboratorij s reflektorima, grijalicama, ventilatorima i drugom opremom za uzgoj indijske konoplje, ali i 18 stabljika visine 43 do 128 centimetara, oko tri kilograma sušenih listova i više sušenih stabljiki.

Uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama oboje su predani pritvorskom nadzorniku, dok je muškarac zbog prebrze vožnje bez vozačkle dozvole i prekršajno prijavljen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene