Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na A1

Sudar dvaju šlepera: Poznati detalji teške nesreće u tunelu Plasina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je iznijela detalje prometne nesreće koja se u četvrtak dogodila u tunelu Plasina na autocesti A1.

U tunelu Plasina u smjeru Splita u četvrtak se dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo nekoliko vozila, a srećom samo je jedna osoba lakše ozlijeđena. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

"Na autocesti A-1, u tunelu Plasina, u smjeru Splita dogodila se prometna nesreća kada je 25-godišnjak iz Raštana, upravljajući teretnim automobilom zagrebačke registracijske oznake s priključnim vozilom, iz zasad neutvrđenih razloga prednjom stranom vozila udario u zadnju lijevu stranu zaustavljenog teretnog automobila daruvarske registracijske oznake s priključnim vozilom kojim je upravljao 31-godišnjak iz Zagreba, a koji je bio zaustavljen zbog izbijanja požara na pneumatiku automobila đakovačke registracijske oznake. Zbog toga je desna prometna traka bila zatvorena za sav promet.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač iz Raštana", priopćila je policija a prenosi Lika.online koja je objavila i fotografije nesreće. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene