Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija je uhitila i privela

Poznata kriminalka službenici stavila nož pod vrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici centra za socijalnu skrb u Kaštelu Starom jutros je 34-godišnjakinja stavila nož pod vrat.

'Nakon što je rano jutros u 7.45 sati prijetila nože, djelatnici PU splitsko-dalmatinske uhitili su i priveli služene prostorije 34-godišnjakinju', izvijestila je splitska policija. Protiv 34-godišnje žene slijedi podnošenje kaznene prijave za protupravno oduzimanje slobode i prijetnju.

Pročitajte i ovo Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje Ilustracija monitor povezan s mobitelom Preko baby monitora otkrio da ga supruga vara: "Zaboravila je isključiti zvuk"

Neslužbeno doznajemo da je 34-godišnjakinja, koja je mentalno oboljela, od prije dobro poznata policiji. Radi se o ženi koja je dva puta bila u zatvoru zbog pokušaja ubojstva, pljačke, prijetnji i napada na službenu osobu. U zatvoru je bila 15 mjeseci zbog napada muža sjekirom i pucanja na policiju  i Hitnu pomoć koji su intervenirali. Drugi put je odležala zatvorsku kaznu zbog prijetnje djelatnici splitskog centra za socijalnu skrb. Godine 2006. opljačkala je trgovinu i ranila blagajnicu nožem.

I brat 34-godišnjakinje poznat je policiji. On je prije dvije godine pijan u selu Trolokvama ubio osobe. Osuđen je na zatvorsku kaznu od 24 godine.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene