Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik sindikata vozača:

'Poznajem tog vozača, imao je financijskih problema'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik sindikata hrvatskih vozača poznaje traženog vozača kamiona. Ističe kako nije niti sličan policijskom fotorobotu.

U zaseoku Bilišane Donje pojavili su se i članovi Sindikata hrvatskih vozača. Stigla su četiri vozača iz Zagreba, Varaždina, Daruvara i Kutine, a predsjednik navedenog sindikata Miljenko Gočin kaže da je kontaktirao zadarsku policiju te da su pristigli sindikalisti i vozači spremni pomoći u istrazi na bilo koji način pa i u pretraživanju terena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja se akcija Niti jedan predmet pronađen u najvećoj potrazi nije Antonijin! Slika nije dostupna Preko 300 ispitanih Za Antonijom sutra kreće najveća potraga u novijoj povijesti GSS-a

Gočin je istaknuo da poznaje vozača kojeg traži policija te da ga je posljednji put vidio prije mjesec i pol dana. Dodao je kako se taj vozač sindikatu obratio u vezi problema s financijskim potraživanjima od bivših poslodavaca. Gočin je rekao i kako je nezadovoljan čitavom situacijom oko potrage, jer policija zaustavlja sve vozače.

Na kraju je rekao kako ne vjeruje da bi netko od profesionalnih vozača mogao napraviti to za što se tereti nepoznati počinitelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene