Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarac spašen

Otkriven uzrok požara u Središću u kojem je poginula žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar stana u kojem je u srijedu, u novozagrebačkom Središću, smrtno stradala žena izbio je zbog tehničkog kvara na električnim instalacijama u stanu, očevidom je utvrdila zagrebačka policija.

Požar je izbio u srijedu oko jedan sat u Ulici Vojina Bakića, gdje je stradala 71-godišnjkanja žena, dok je njezinom suprugu liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb nakon što su ga spasili vatrogasci.

Pročitajte i ovo Požar tiskare na Trešnjevci požar je ugašen Crni dim uznemirio Zagrepčane, zapalila se tiskara: Na teren poslano 8 vatrogasnih kola U Marini Medulin požar zahvatio velik broj brodica - 20 Izgorjele 22 brodice VELIKA FOTOGALERIJA Detalji pakla u marini: "Policija je izuzela nadzorne kamere i izbor se suzio"

Za drugi požar koji je izbio u utorak oko 20 sati u stanu na Trešnjevci, u kojem se jedna obitelj nagutala dima policija je utvrdila da je izbio djelovanjem otvorenog plamena na tkaninu koja se nalazila na balkonu, a potom se proširio i na unutrašnjost stana. Požar je izbio na četvrtom katu pa su vatrogasci spasili četiri osobe uz pomoću auto ljestava. Liječnička pomoć je zbog udisanja dima pružena 38-godišnjaku, 40-godišnjaku i djetetu.

Požar zbog koje su vatrogasci morali intervenirati u utorak oko 22 sata u Zaprešiću, u stanu 62-godišnjakinje, izbio je zbog tehničkog kvara na električnim instalacijama u stanu.

U sva tri požara, utvrdila je policija, nastala je veća materijalna šteta. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene