Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planule električne instalacije

Požar srušio internetske stranice i zaustavio Zagrebačku burzu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog vatre koja je danas izbila u Chromosovom neboderu u Zagrebu privremeno je obustavljeno trgovanje na Zagrebačkoj burzi.

Na raskrižju Vukovarske i Heinzelove ulice u Zagrebu jutros oko 8 sati u Chromosovom je neboderu buknuo manji požar. U zagrebačkoj su nam policiji rekli kako su se u još nejasnim okolnostima zapalile električne instalacije te da je nakon saniranja vatre utvrđena samo materijalna šteta.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega

Zbog ovog je incidenta Zagrebačka burza, čije su internetske stranice u trenutku pisanja ove vijesti bile nedostupne, privremeno obustavila trgovanje.

>> Požar u psihijatrijskoj bolnici, poginulo 38 osoba

'Sukladno obavijesti Zagrebačke burze d.d., trgovanje na Zagrebačkoj burzi privremeno je obustavljeno zbog tehničkih poteškoća na strani pružatelja telekomunikacijskih usluga. Zagrebačka burza intenzivno radi na izoliranju i rješavanju problema, vodeći računa o interesu i zaštiti ulagatelja', objavila je Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa).

U zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi kažu nam da su obaviješteni o požaru, ali da nisu dobili zahtjev za intervenciju.

B.net: Intenzivno radimo na otklanjanju problema

'Zbog požara na Chromos poslovnoj zgradi u Zagrebu, došlo je do poteškoća s B.net web hosting uslugom', odgovorili su iz B.neta na upit o nedostupnosti internet stranica više ministarstava i drugih institucija. 'Nakon dvosatnog policijskog uviđaja tijekom kojeg tehničari nisu mogli pristupiti otklanjanju poteškoća, trenutno intenzivno radimo na što skorijoj i nesmetanoj uspostavi usluge', poručuju iz B.neta.

B.net je provider internetskih stranica niza institucija, pa su od jutros zbog toga bile nedostupne stranice više ministarstava, primjerice gospodarstva, pomorstva, prometa i infrastrukture, turizma, itd., zbog toga se danas nije trgovalo ni na Zagrebačkoj burzi, a nedostupne su i internet stranice niza institucija kao što su primjerice zavodi za zdravstveno osiguranje, za mirovinsko osiguranje, za zapošljavanje, itd. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene