Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznala ga obitelj

Potvrđeno da je pronađeno tijelo u moru nestali ribar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija izvijestila je da je tijelo starijeg muškarca pronađeno jučer u uvali Donja Krušcica na Šolti, tijelo ribara koji je sredinom tjedna nestao ploveći brodicom iz smjera Podstrane prema Braču.

Radi se o 62-godišnjem Kažimiru Jovanoviću iz Podstrane kojeg su na Odjelu patologije splitske bolnice prepoznali članovi njegove obitelji.

Pročitajte i ovo Matea Gluhinić Javio se otac "Potraga je obustavljena": Pronađene majka i jednomjesečna beba za kojima se tragalo tri dana Ilustracija Javlja policija Muškarac koji je nestao u Novom Selu je pronađen

Nestanak ribara prijavio je splitskoj Lučkoj kapetaniji 18. ožujka oko 9 sati njegov prijatelj, koji je rekao kako se boji za Kažimirov život jer je zapuhala bura, a on je oko 8 sati isplovio prema Sutivanu na Braču na brodici dugačkoj 2,8 metara s izvanbrodskim motorom. U potrazi su sudjelovali brod splitske Lučke kapetanije 'Pojišan', brodica lučke ispostave iz Milne, te helikopter Hrvatske ratne mornarice. Jučer je u moru u uvali Donja Kruščica nađeno je tijelo koje je po nalogu istražnoga suca Županijskoga suda u Splitu prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene