Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Posvađao se s obitelji, pa zapalio kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za izazivanje požara u obiteljskoj kući u Lokvama osumnjičen je 58-godišnji vlasnik, doznaje se od primorsko-goranske Policijske uprave.

Požar u kući u Lokvama na šetalištu Golubinjaku buknuo je u srijedu, 8. kolovoza, oko 20 sati, a ugašen je nakon pola sata. Izgorjelo je nekoliko prostorija, ozlijeđenih nije bilo, a šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Kuća obitelji Lukačić u potpunosti je izgorjela - 5 Katastrofa kod Križevaca Dom peteročlane obitelji progutala buktinja, sada ih čeka obnova od temelja: "Sve se pretvorilo u pepeo, nije bilo šanse da se išta spasi"

>> Vlasnik izgorjelog skladišta: Moguće da je požar podmetnut!

Očevidom i kriminalističkom istragom utvrđeno je da je požar uzrokovao čovjek tako što je pod spavaće sobe polio zapaljivom tekućinom i zapalio, a vatra se odatle proširila na ostale prostorije. Policija je 58-godišnjeg muškarca kazneno prijavila Općinskome državnom odvjetništvu u Crikvenici zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Neslužbeno se doznaje da je u kući u trenutku kad je buknuo požar bilo još ljudi, a povod je bila obiteljska svađa. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene