Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U POREČU

ČETVEROSTRUKI SUDAR Poginuo 18-godišnjak, ozlijeđeno još 5 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica teških ozljeda zadobivenih u sudaru, u bolnici je u srijedu poslijepodne umro 18-godišnji vozač, devetogodišnje dijete je teško ozlijeđeno, a još četiri osobe su lakše ozlijeđene, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila oko 7,40 sati na cesti Novigrad - Poreč, kad je mladi vozač Renaulta Clio pulskih oznaka pretjecao, izvijestila je glasnogovornice istarske policije Nataše Vitasović.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Albaniji U stravičnoj nesreći osam ljudi poginulo: Automobil jurio 200 km/sat i sletio u rijeku Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

Iz suprotnog smjera (iz smjera Poreča) naišao je automobil Peugeot, čija je vozačica skrenula udesno da bi izbjegla izravni sudar i udarila u zemljani nasip, pri čemu se njen automobil prevrnuo, te vratio na cestu. Clio je nastavio i sudario se s Citroenom, koji je iza Peugeota naišao iz suprotnog smjera.
Tada je iz smjera Novigrada naišao Volkswagen Golf, čija je vozačica, da bi ne bi udarila u prevrnuti Peugeot na cesti, skrenula udesno na zemljani nasip.

U četverostrukom sudaru 18-godišnji Umažanin zadobio je teške, za život opasne ozljede, od kojih je umro u 16.30 sati u pulskoj bolnici. Teške ozljede zadobilo je i devetogodišnje dijete koje se nalazilo u Citroenu i prevezeno je u KBC-u Sušak u Rijeci. U nesreći su lakše ozlijeđene još četiri osobe. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene