Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policijski pas nanjušio šest kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od šest kilograma marihuane pronađeno je na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru u putnoj torbi 27-godišnjaka kojega je, kako je izvijestila policija, otkrilo sumnjivo ponašanje i policijski pas Zen.

Osumnjičeni, od ranije poznat po više kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, doputovao je u nedjelju navečer u Zagreb autobusom koji je krenuo iz Makarske. Zbog njegovog, kako kažu u policiji, sumnjivog ponašanja doveden je policijski pas, labrador Zen, koji je reagirao na putnu torbu 27-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Muškarac je zadržan, a idućeg dana na temelju sudskog naloga pregledana je torba u kojoj je pronađeno pet paketa s ukupno 6224 grama marihuane.

Osumnjičeni je priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda zbog kaznenog djela preprodaje droge, a i prekršajno je prijavljen zbog posjedovanja droge.

Do sada je šest puta kazneno prijavljen zbog zlouporabe droga te jednom zbog protuzakonitog prebacivanja osoba preko državne granice i krivotvorenja isprava.

U policiji kažu da nastavljaju s istragom kako bi otkrili porijeklo zaplijenjene marihuane, čija je procjenjena vrijednost oko 50.000 kuna u "veleprodaji", odnosno oko 100.000 kuna u uličnoj prodaji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene