Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukraden nepoznat iznos

Policijska potraga u Zagrebu: Automatskim puškama opljačkali banku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 11:26 sati dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su poslovnicu Hypo banke.

Dvojac je naoružan automatskim puškama upao u poslovnicu unutar SuperKonzuma u Sarajevskoj ulici u zagrebačkom naselju Dugave. Zaprijetili su zaštitaru i razoružali ga te se potom udaljili sa zasad nepoznatom količinom novca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

>> Maskirani opljačkali benzinsku na odmorištu Janjče

U policiji su nam kazali kako ozlijeđenih srećom nema te da će o detaljima izvijestiti nakon što završi očevid. U tijeku je i potraga za pljačkašima.

Cijelu pljačku snimile su nadzorne kamere banke, a neslužbeno se doznaje kako policija raspolaže s fotografijama pljačkaša.

Djelatnica jedne od trgovina u sklopu SuperKonzuma ispričala je novinarima kako je jedna žena istrčala iz poslovnice i povikala: 'Sklonite se svi u dućane, pljačkaju nas!'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene