Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno doznaje

Policija u akciji: 50-ak građana ga optužilo za lihvarenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magazin Provjereno je još prije mjesec dana objavio priču o Miri Ćalušiću, vlasniku lanca mjenjačnica kojeg su brojni građani optužili za lihvarenje, kamatarenje i protuzakonito prisvajanje nekretnina.

Redakcija magazina Provjereno jučer je dobila informaciju da je u tijeku policijska istraga nad Mirom Ćalušićem, o kojem su radili priču prije mjesec dana. Naime, skupina od 50-ak ljudi ga je tada optuživala za sklapanje lihvarskih ugovora, kamatarenje te protuzakonito prisvajanje nekretnina.

Pročitajte i ovo Zabranjena javna tribina u Benkovcu - 3 Gledajte u Provjerenom Lagao da je na putu kako bi izbjegao pitanja, reporterka ga razotkrila: "Ravnatelj nije tu, možda je to bio domar" Iva Radić - 1 Suočavanje s prošlošću Vukovarka koja 30 godina traži istinu o sudbini svojeg oca: Zašto se ništa nije pomaknulo s mrtve točke?

Prema neslužbenim informacijama, osim Ćalušića privedeno je i nekoliko njegovih suradnika te je obavljen pretres njegovih poslovnih prostora i to zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela krivotvorenja novca. Ćalušić je inače vlasnik lanca mjenjačnica.

Kako neslužbeno doznajemo, Ćalušić će u petak ujutro biti proveden pred suca Županijskog suda u Zagrebu.

Prilog iz magazina Provjereno, u kojem Ćalušić odbacuje optužbe, pogledajte u priloženom videu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene