Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri tisuće kuna kazne

Policajci zaustavili automobil na autocesti kod Babine Grede, ostali zatečeni kad su vidjeli tko je za volanom

Stop policija (Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Stop policija (Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Policajci su na autocesti Zagreb-Lipovac u smjeru Zagreba kod odmorišta Rastovica obavljali kontrolu prometa.

Oko 11:50 zaustavili su automobil daruvarskih registracijskih oznaka u kojemu je za volanom sjedio 15-godišnjak iz Babine Grede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija apelira na strpljenje Prometni kaos na granici: Kolone teretnih vozila stvaraju kilometarske zastoje prema Bajakovu i Tovarniku Slika nije dostupna Uhvatila ga policija Pijan u Vinkovcima vozio teretno vozilo bez vozačke i osobne, s mobitelom u ruci

Maloljetnik je vozio automobil uz odobrenje oca, 42-godišnjaka iz Babine Grede, koji je sjedio na suvozačkom mjestu.

Protiv maloljetnika policija će podnijeti Optužni prijedlog i dostaviti obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb, njegovom ocu je na mjestu događaja izdan prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna.

Radi se o "grubom kršenju prometnih propisa koje je maloljetnik počinio u prisutnosti roditelja, koji je bio dužan poduzeti mjere roditeljske skbi te spriječiti i ne dozvoliti činjenje prekršaja. Zbog toga se upozoravaju svi sudionici u prometu da poštuju prometne propise, brinu o zaštiti i dobrobiti djece i maloljetnika ne izlažući ih opasnosti, a samim tim i druge sudionike u prometu", priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene