Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno pet osoba

Policija zaplijenila 5,1 kilograma 'speeda' i 1.500 ecstazyja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija jučer je u Splitu i Trogiru uhitila pet osoba zbog osnovane sumnje u zlouporabu opojnih droga, a pretresom njihovih vozila i stanova u vozilu 46-godišnjaka pronađeno je 5,1 kilogram amfetamina (tzv. speed) i 1.508 tableta ecstazyja.

Pretragom stanova ostalih osumnjičenih pronađene su vage i pribor za raspačavanje droge, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj PU.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 46-godišnjak, prema prethodnom dogovoru, prokrijumčario navedenu količinu droge iz Nizozemske u Hrvatsku, na područje Trogira. Ostali osumnjičeni drogu su prodavali na području Splitsko-dalmatinske županije i cijele Hrvatske. Osumnjičeni će danas biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.

Materijalna vrijednost pronađene droge procjenjuje se na milijun kuna.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene