Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Trebaju im podaci

Policija za informacije daje nagradu od 100 tisuća kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je nagradu od 100 tisuća kuna za obavijest koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju kaznenog djela teškog ubojstva Milana Levara iz 2000. godine.

Naime, 28. kolovoza 2000. oko 15,45 sati u Gospiću, u dvorištu obiteljske kuće u Kaniškoj 39, nepoznati je počinitelj aktiviranjem eksplozivne naprave počinio teško ubojstvo tada 46-godišnjeg Milana Levara.

'Usprkos provedenom opsežnom kriminalističkom istraživanju, nismo došli do saznanja i dokaza temeljem kojih možemo nedvojbeno utvrditi identitet počinitelja ovog kaznenog djela te je potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić donio Odluku o javnom raspisivanju nagrade u iznosu od 100 tisuća kuna.

Pozivamo sve građane koji imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, elektroničkom poštom na adresu policija@mup.hr ili osobno u najbližu policijsku postaju', stoji na stranicama MUP-a.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene