Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija uhitila majku bebe pronađene na smetlištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija uhitila je 26-godišnju R.C. iz Požege pod sumnjom da je ona majka novorođenčeta čije je tijelo u srijedu nađeno na karlovačkom smetlištu Ilovcu, priopćila je danas karlovačka Policijska uprava.

Ona je u Karlovcu na kriminalističkoj obradi, rekla je glasnogovornica PU Tanja Petrić.

Pročitajte i ovo U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam'' Ilustracija određen pritvor Majka šestomjesečnom djetetu davala lijek za shizofreniju: "Dobivalo je napade, bilo je u stanju katatonije, doslovno kao biljka"

Na Odjelu patologije karlovačke Opće bolnice obavljena je obdukcija tijela mrtvog dječaka, ali na vještačenja, koja će utvrditi je li dijete rođeno živo ili mrtvo, još treba čekati, kaže se u priopćenju.

Patologinja i vještakinja sudske medicine Mira Mlinac Lucijanić rekla je kako je obdukcijom utvrđeno da je dijete bilo doneseno do samog kraja termina za porod i da je bilo dobro razvijeno. 

Točan uzrok i vrijeme smrti utvrđuje se patohistološkom analizom dišnog sustava. Te će analize najvjerojatnije biti završene u roku od sedam dana.

U policiji, koja najavljuje da će tijekom današnjega dana izvijestiti detaljnije o kriminalističkoj obradi nad R.C., ne žele komentirati tvrdnje nekih medija da je uhićena žena priznala ubojstvo tek rođenog sina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene