Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogli građani

Policija uhitila muškarca koji je pokušao pljačkati trgovinu, a onda otkrili da mu nije prvi put

Policija traži muškarca
Policija traži muškarca Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Policija je uhvatila muškarca kojeg sumnjaju da je pokušao opljačkati trgovinu u Dubrovniku.

Dubrovačka policija u ponendjeljak je objavila fotografije i snimku muškarca kojeg sumjiče da je 8. srpnja pištoljem pokušao opljačkati trgovinu.

Pročitajte i ovo Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 10 Vatrogasci u akciji FOTO Drama kod Splita: Zapalio se drveni turistički brod Požar na automobilima u Splitu - 3 Doznaje Dnevnik Nove TV Zapalio automobile pa se ozlijedio u sudaru: Okidač je bila ljubomora

Brzo nakon objave javio im se veći broj građana s korisnim informacijama.

"Upravo zahvaljujući građanima i njihovim informacijama, policija je istog dana, u poslijepodnevnim satima, u stambenoj zgradi na području Dubrovnika, uhitila 58-godišnjeg muškarca za kojeg je, kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno da je počinitelj spomenutog pokušaja razbojništva", pohvalili su se u policiji.

Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su i da je 27. lipnja 2018. godine na području Dubrovnika počinio još jedno razbojništvo. Tada je, također uz prijetnju vatrenim oružjem, od uposlenice jedne poslovnice koja se bavi novčarskim uslugama, otuđio 5 tisuća kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, policija je i tada objavila videozapis.

"Ovim putem želimo zahvaliti građanima koji su nam se s punim povjerenjem obratili i dostavili nam izuzetno korisne informacije koje su u konačnici rezultirale uhićenjem počinitelja ovih kaznenih djela.

Drago nam je što se na ovom primjeru pokazalo povjerenje građana prema policiji i njihova želja da nam pomognu u rješavanju kaznih djela, a sve kako bi se ostvarila što veća razina sigurnosti što je prioritet rada policije, a građanima osnovni preduvjet ugodnog življenja", zaključuju u PU dubrovačko-neretvanskoj. 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene