Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob oko dilanja droge

Kaštela: Uhićen osumnjičeni koji je mladiću pucao u čelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica, Jozo Čabraja, navodno se sam predao. Njegovoj žrtvi, Marinu Matijašu, liječnici su konstatirali moždanu smrt.

Policija je uhitila 23-godišnjeg Jozu Čabraju kojeg sumnjiči da je prije dva dana pucao na Marina Matijaša u Kaštel Novom

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Informaciju su (ne navodeći identitet) u utorak ujutro i službeno potvrdili u Odjelu za odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske dodajući kako je nad osumnjičenikom u tijeku krim obrada, piše Dalmacija News.

Navodno se Čabraja, nakon dva dana bijega, sam predao kaštelanskoj policiji.

Dvadesetogodišnjem Marinu Matijašu, kojeg je Čabraja upucao u glavu u Kaštel Novom, liječnici splitskog KBC Firule konstatirali su moždanu smrt. Informacija je i dalje neslužbena, no Dalmacija News doznaje i da su liječnici već pozvali Marinove roditelje koji su dali dopuštenje za donacijom organa njihova sina.

Matijašu, nažalost, nije bilo spasa - metak, 9 milimetara, ispaljen iz pištolja Joze Čabraje (23) iz Kaštel Lukšića nesretnom je 20-godišnjaku probio čeonu kost i zabio se u mozak, a zbog težine njegovog stanja neurokirurg dr. Vlatko Ledenko nije smio vaditi projektil. Roditelji su već tada bili pripremljeni na ono najgore, koje se nažalost i obistinilo.

Kaštel Novi: 20-godišnjak nastrijeljen pištoljem u glavu

Slučaj koji je zaprepastio Dalmaciju, ali i čitavu Hrvatsku, polako se rasvjetljava: sad je već sigurno kako je egzekucija rezultat višemjesečnih sukoba zbog teritorija na kojem su dvije skupine dilale drogu. Baš je to i bio razlog zbog kojeg je Čabraji u travnju prošle godine u Kaštel Lukšiću u zrak dignut automobil, a sada je sukob doveo do smrti 20-godišnjaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene