Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeftiniji od konkurencije

Policija uhitila petoricu zbog podvođenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet osoba je uhićeno u noćnom klubu ‘Club route 69’ u Plovaniji zbog kaznenih djela organiziranog kriminala, podvođenja i prostitucije u četvrtak oko 23 sata.

U akciji istarske policije i riječkog USKOK-a policijski istražitelji su u četvrtak oko 23 sata uhitili 5 osoba, piše Glas Istre. Oni su, s izuzetkom slovenskog državljanina, privedeni u istražni centar Županijskog suda u Rijeci i određen im je 30-dnevni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućnosti utjecaja na svjedoke. List neslužbeno doznaje da je u akciji policija na kriminalističko istraživanje u bujsku postaju privela više od deset ženskih osoba srpske nacionalnosti u starosti do 40 godina te im uz prekršajnu prijavu prijeti i izgon iz Republike Hrvatske zbog prostitucije.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Ilustracija izgubila novac Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala"

Na meti policije jer su jeftiniji od konkurencije?

Petorici osumnjičenika policija je pretresla stanove, kuće i automobile, no nije poznato što su kod njih pronašli. Prema prvim informacijama, petorka je vrlo uigrana ekipa, a s druge strane, piše list, bilo je pitanje dana kada će u 'Club route 69' upasti policija zbog sumnji na prostituciju i povođenje. Djevojke su navodno ‘prodavane’ većinom talijanskim i slovenskim državljanima po popularnom cjeniku od 150 eura naviše. Javna je tajna na bujskom i umaškom području da se u noćnom klubu, pored striptiza, swinganja, go-go djevojaka, nudilo i seksualne usluge. Također, da je cijena za djevojku manja od konkurencije, što neki upravo navode kao razlog upada policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene