Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzgajali i prodavali drogu

Policija u raciji zaplijenila 30 kg marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koprivničko-križevačka policija zaplijenila je 30,4 kilograma marihuane, pretragom obiteljske kuće.

Policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenih muškaraca za uzgoj i raspačavanje droge. Radi se o 31-godišnjaku s varaždinskog područja, 19-godišnjaku i 28-godišnjaku s koprivničkog područja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

>> Našli marihuanu kod 73-godišnjaka: 'Nisam diler, to mi je za zdravlje'

'Sumnja se da je osumnjičeni 31–godišnjak iz nasada indijske konoplje (marihuane) u šumskom predjelu nedaleko mjesta stanovanja, tijekom rujna i listopada ubrao veću količinu stabljika i vrhova. Osušene vrhove je prodavao i davao osumnjičenom 19-godišnjaku', stoji u priopćenju policije.

Policija ističe kako je dotični mladić u više navrata posredovao u prodaji marihuane između druge dvojice osumnjičenika.

Pretragom obiteljske kuće kod 31–godišnjaka je pronađeno 30,384 kilograma marihuane. Pretragom kuće i očevidom nasada pronađeno je 112 stabljika indijske konoplje, koja je zaplijenjena. Kod druge dvojice osumnjičenih pronađene su manje količine marihuane. Protiv svih su podnesene odgovarajuće kaznene prijave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene