Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moli se pomoć

FOTO Policija traži mršavog muškarca klempavih ušiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radi se o muškoj osobi starosti oko 20-25 godina, visine 180 cm, mršave tjelesne građe, crne kraće kose, klempavih ušiju.

Zagrebačka policija traži nepoznatog muškarca s fotografija zbog sumnje da je u studenom 2014. počinio razbojništvo, uz prijetnju nožem, u poslovnici za otkup plemenitih metala na Maksimirskoj cesti.

Radi se o muškoj osobi starosti oko 20-25 godina, visine 180 cm, mršave tjelesne građe, crne kraće kose, klempavih ušiju. U vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u crnu zimsku jaknu s kapuljačom, tamne traperice, a lice je naknadno prekrio šalom.

Analizom kaznenih djela razbojništava na području PU zagrebačke od 2012. - 2014. godine, utvrđeno je da je počinitelj sličnog opisa i na sličan način počinio više kaznenih djela razbojništava (na Maksimirskoj cesti i Iblerovom trgu u poslovnicama za otkup plemenitih metala 17.12.2012, 3.5.2013., 27.5.2013. i 12.8.2014. godine) te se najvjerojatnije radi o istom nepoznatom počinitelju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Policija istražuje je li šef Milanovićevog ureda vrijeđao policajce

One koji imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija policija moli da obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na broj telefona 192 ili emailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene