443067
443067
443067
443067
443067

Pobjegao s psihijatrije na Rabu, 2009. upucao djevojku - JESTE LI GA VIDJELI?

  • , 12.07.2016., 12:41
  • Autor:
  • komentara

Drago Babić 2009. godine pucao je u glavu tada 19-godišnjoj Aniti, a nikad mu nije nije suđeno jer je zaključeno da je 'procesno nesposoban'. U trenutku nestanka Babić je imao narančastu majicu, kratke sivo-smeđe hlače i plave tenisice.

 
 
 
 
Policija traga za Dragom Babićem (Foto: Policija)
Policija traga za Dragom Babićem (Foto: Policija)

Policija traga za Dragom Babićem čiji je nestanak prijavljen 22. lipnja 2016. godine, a zadnji put je viđen u mjestu Kampor na otoku Rabu.

Nestali Drago Babić, rođen je 6. studenoga 1953. godine u Tesliću, Bosna i Hercegovina. Srednje je tjelesne građe, prosijed i ima kestenjaste oči.

Riječ je o teže pokretnoj osobi, koja teže govori, a u trenutku nestanka imao je narančastu majicu, kratke sivo-smeđe hlače i plave tenisice.

Kako podsjeća Novi List, 2009. Drago Babić pucao je u glavu tada 19-godišnjoj Aniti, a nikad mu nije nije suđeno jer je zaključeno da je 'procesno nesposoban'.

Kako dosadašnja potraga za nestalim Dragom Babićem nije rezultirala njegovim pronalaskom, policija moli pomoć građana ukoliko raspolažu korisnim informacijama o tome gdje bi se nestali mogao nalaziti ili imaju druga korisna saznanja koja bi pomogla da se nestala osoba pronađe, da se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr. Isto tako na profilu nestale osobe Drage Babića, građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti informacije o nestalom.

Građani sve korisna saznanja mogu dojaviti anonimno.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se