Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Varaždinu

Varaždinska policija uhitila jednog od bjegunaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međimurska policija pronašla je jednog od dvojice muškaraca koji su sinoć, pri pokušaju varaždinskih policajaca da ih legitimiraju, pobjegli automobilom i pritom lakše ozlijedili dvojicu policajaca, navodi se u današnjem izvješću varaždinske Policijske uprave.

U policijskoj akciji sinoć oko 20,30 sati u Varaždinu, u Zagrebačkoj ulici, prilikom bijega dvojice osumnjičenika u osobnom automobilu, policijski je službenik iz vatrenog oružja ispalio hitac u gume automobila u bijegu, doznaje se kasno sinoć od istražnog suca Županijskog suda u Varaždinu Igora Pavlica.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Istražni sudac Pavlic ističe kako su varaždinski policijski službenici tijekom akcije krenuli legitimirati dvije osobe koje su se nalazile u vozilu parkiranom u blizini ugostiteljskog objekta. U trenutku kada su prišli parkiranom vozilu ono je krenulo, a jedan od policijskih službenika ispalio je hitac iz vatrenog oružja u gumu, nakon čega su dvojica osumnjičenika vozilom pobjegla. Policija traga za osumnjičenicima i utvrđuje njihov identitet, navodi istražni sudac Pavlic.

Policija je uspjela pronaći jednog muškaraca te je uhićen i doveden u prostorije varaždinske Policijske uprave radi kriminalističke obrade zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'teškog ubojstva u pokušaju'. Također je u varaždinsku Policijsku upravu dopremljeno vozilo radi očevida. Za drugim počiniteljem varaždinska Policijska uprava još traga.(Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene