Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Policija pronašla leš, moli građane za pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija još nije uspjela identificirati leš muške osobe koji je pronađen 13. siječnja u napuštenom hotelu Panorama na Preluci u Rijeci te mole građane za pomoć.

Policija očito ima problema s identificiranjem osobe zbog čega su se odlučili na neuobičajen potez, objavljivanje uznemirujuće fotografije leša. Svi koji žele pomoći policiji mogu  pogledati fotografiju OVDJE, na internetskim stranicama PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Noćna mora na kampusu Nešto je gadno smrdjelo u zgradi, a kad su otvorili ventilaciju, morali su zvati policiju Slika nije dostupna Skradin: Pronađen leš nepoznatog muškarca

Kod navedene osobe nisu pronađeni osobni dokumenti, kao ni predmeti na temelju kojih bi se mogao utvrditi identitet osobe. Riječ je o osobi starosti 20-25 godina, visine 180 cm, vitke tjelesne građe, kraće smeđe kose, klinastog lica i brade neobrijane tri do četiri dana. Osoba je bila odjevena u tamnu jaknu s kapuljačom koja se zatvara patentom, gornji dio trenerke svijetlo plave boje s tri vodoravne crte u visini ramena, narančastu polo majicu, traper hlače tamno plave boje, bokserice s okomitim prugama, sive čarape te tenisice crne boje. Kod navedene osobe nalazila su se i dva ključa na privjesku u obliku morskog konjica.

'Policijska uprava primorsko-goranska moli građane za pomoć vezano za informacije identitetu leša, kao i za druge korisne informacije koje se tiču pronađenog mrtvog tijela. U slučaju da posjeduju korisna saznanja o pronađenom mrtvom tijelu, molimo građane da nazovu na broj 192', poručili su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene