Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen projektil

Policija potvrdila: Na Kornatu pronađen dio rakete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Kornatu pronađen je dio eksplozivne naprave, potvrdila je PU šibensko-kninska.

Ostatke eksplozivne naprave pronašao je ribar s Murtera i 2. rujna ih predao policiji. Oni su ga predali u Ministarstvo unutrašnjih poslova na vještačenje.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

Ministarstvo obrane ne može potvrditi da se radi o dijelu projektila koji je na Kornatu ostao od vojnih vježba koje je izvodio NATO. Umirovljeni pukovnik Nediljko Pušić pronađeni projektil pak identificirao je kao raketu APGM Dragon.

Frane Lučić, jedini preživjeli vatrogasac kornatske tragedije, svojevremeno je tvrdio da cijela situacija na Kornatu izgledala kao eksplozija nečeg jakog i moćnog.

Joško Klarić, otac poginulog vatogasca Dine, rekao je kako želi da mu netko dokaže da su baš ovakve granate pucale tog kobnog dana na Kornatu. 'Ako se to ne dokaže, mislim da nas netko pokušava zavarati. Teorija o eksplozijama jest najbliža istini, ali ovako male granate nisu krive za tragediju', rekao je Joško Klarić.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene