Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Vukovaru

Potraga za majkom dječaka (3) koji se utopio u Dunavu za danas gotova, tijelo još nije pronađeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je jučer u Vukovaru iz Dunava izvučeno tijelo 3-godišnjeg dječaka, policija još uvijek traga za majkom dječaka koja se za njim bacila u rijeku. Oko 17:15 sati potraga je, zbog lošeg vremena, za danas obustavljena.

Potraga je za danas gotova, no tijelo još nije pronađeno. Pretraženo je područje od 30 kilometara nizvodno, od Vukovara sve do Šarengrada. U nedjelju ujutro nastavljaju dalje, od Šarengrada do Iloka, odnosno do granice sa Srbijom. Policiji, roniocima i Gorskoj službi spašavanja, pridružili su se i Vukovarci. Pomogli su svojim čamcima i dobrim poznavanjem Dunava.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo

HGSS-u će se u daljnjoj potrazi priključiti i psi tragači.

Policija je potvrdila kako je utopljeni dječak imao 3 godine, dok je majka za kojom se traga 29-godišnjakinja. Iz Policijske uprave vukarsko-srijemkse kazali su i kako je na mjestu nesreće bila prisutna baka, majka nestale 29-godišnjakinje.

"U potrazi za majkom angažiran je lokalni ronilački klub i djelatnici HGSS-a, a uključili su se i građani sa svojim brodicama. Sva dosadašanja saznanja upućuju da se radi o nesretnom slučaju. Obdukcija koju je naložio državni odvjetnik će vjerojatno potvrditi kako je uzrok smrti utapljanje. Dječaka je Dunav izbacio na površinu", kazao je Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.

Na pitanje je li obitelj bila poznata policiji, Džigumović je kazao kako na to trenutno ne može odgovoriti.

Podsjetimo, policija i dalje traga za majkom djeteta koje se utopilo u Dunavu. Navodno je  šetala s djetetom kraj rijeke kad je dijete palo u Dunav, nakon čega je majka skočila za njim. Sve se to odigralo pred očima bake stradalog dječaka koja je također skočila u Dunav kako bi spasila unuka.

Nešto kasnije baka je vidjela i kako je tijelo djeteta isplivalo, ali ne i tijelo majke.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene