Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija otkrila plantažu indijske konoplje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodsko-posavska policija otkrila je u mjestu Srednji Lipovac nedaleko od Nove Gradiške plantažu indijske konoplje te je zbog osnovane sumnje u zlouporabu opojnih droga uhitila 46-godišnjeg S.B. iz Slavonskoga Broda.

Načelnik PU brodsko-posavske Mijo Kršić rekao je kako je S.B. zasadio 134 stabljike indijske konoplje u vrtu pokraj obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrlo korisna biljka Holy: Nadamo se da će Vlada prepoznati potencijal konoplje, čak i one indijske Slika nije dostupna Otkrivena plantaža indijske konoplje i arsenal oružja

Pretragom prostora i doma zaplijenjeno je još 96 manjih stabljika konoplje zasađenih u plastičnim čašama, 16 komada već odsječenih te 23 grama marihuane.

'Vrijednost je oduzete droge oko 700 tisuća kuna, a pretpostavljamo da se od nje može dobiti oko 100 kilograma marihuane. Neke stabljike visoke su i preko četiri metra', rekao je Kršić.

Brođanin će uz kaznenu prijavu biti priveden istražnome sucu. Otprije je poznat policiji i više puta prijavljivan zbog raznih kaznenih djela, među ostalim i zlouporabe opojnih droga.

'Ovisnik je i godinama nam je poznat kao takav, a i u programu odvikavanja je', kazao je Boris Janč iz krim policije.

Za kazneno djelo, za koje je sada prijavljen, zakon predviđa kaznu od tri do pet godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene