Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo 23-godišnjak

Detalji tragedije u Lici: Sletio s ceste, udario u drvo pa završio na krovu. Naišao i drugi auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnj nesreći noćas u mjestu Ličko Cerje poginuo je mladić (23). Policija je objavila kako je došlo do tragedije.

"Noćas u 3:35 sati u mjestu Ličko Cerje dogodila se prometna nesreća kada je 23-godišnjak iz Zadra upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Gračaca", kažu u PU ličko-senjskoj.

Pročitajte i ovo Smrt iranskog predsjednika u padu helikoptera Nema veze s lošim vremenom Otkriven uzrok pada helikoptera s iranskim predsjednikom? SAD kaže da je Raisi imao krvave ruke Djevojke nazdravljaju padu helikoptera Pad helikoptera Kćeri ubijene Iranke proslavile smrt Ebrahima Raisija uz alkohol i poznati bosanski hit

Zbog neprilagođene brzine sletio je ulijevo van kolnika te se odbio od drveta natrag na kolnik i zaustavio na krovu na sredini kolničkih traka.

Poginuo je na mjestu.

"Potom u 3:39 sati u zaustavljeni automobil uslijed nepropisne brzine kretanja udara osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Gospića u smjeru Gračaca upravljao 22-godišnjak iz Gračaca. Vozač i 21-godišnji suvozač nisu ozlijeđeni", objavili su te poslali apel. 

"Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te da vožnju prilagode uvjetima na cesti", zaključuju.


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene