Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na listi najtraženijih

Policija nudi nagradu od 5 tisuća eura za informacije o traženom hrvatskom bjeguncu

Darjan Ješovnik (Foto: MUP)
Darjan Ješovnik (Foto: MUP) Foto: MUP
Hrvatska policija nudi nagradu od pet tisuća eura za davanje informacija koje bi pomogle u lociranju i uhićenju Darjana Ješovnika.

Na listi najtraženijih bjegunaca u Europi na prijedlog hrvatske policije kao članice ENFAST mreže nalazi se i Darjan Ješovnik kojeg Republika Hrvatska potražuje zbog teškog kaznenog djela. Hrvatska policija osigurala je novčana sredstva u iznosu od 5 tisuća eura, a bit će isplaćeni davatelju informacije koja će dovesti do lociranja i uhićenja Darjana Ješovnika.

Ješovnik se nalazi u bijegu od 2011. godine, a sumnjiči se da je bio dio zločinačkog udruženja čiji su članovi iz Južne Amerike prokrijumčarili najmanje 718 kilograma kokaina prema Španjolskoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Nizozemskoj. Većina članova zločinačkog udruženja uhićena je u ranijim akcijama policija na području Španjolske, Hrvatske i Srbije.

Policija poziva građane ako imaju bilo kakvu informaciju, da im dojave putem profila traženog bjegunca. Dojaviti se može i anonimno, a svaka je informacija dragocjena, poručuju iz policije. Ako dođe do uhićenja bjegunca, iznos novčane nagrade bit će isplaćen izravno davatelju obavijesti.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene