Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladić prijavio nestanak

Policija nakon tjedan dana pronašla nestalu Francuskinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dubrovačkoj zračnoj luci Čilipi policija je u nedjelju popodne pronašla 33-godišnju Francuskinju za kojom su od ponedjeljka tragale tri dalmatinske policijske uprave.

U Dubrovačko-neretvanskoj policijskoj upravi se doznaje kako im je Francuskinja rekla da je posljednje dane boravila u Dubrovniku, no nije otkrila gdje je bila ranije i što je radila. Za e-mail poruku koju je poslala svom mladiću priprijetivši da će se ubiti rekla je 'da je to bio trenutak slabosti i da nije mogla pretpostaviti da će se cijela situacija razviti u potragu za njom'.

Francuskinja se nalazila u Dalmaciji na odmoru, a prvo saznanje o njenom nestanku policiji je 12. rujna prijavio njezin mladić iz Francuske koji je kazao kako mu je poslala e-mail u kojem spominje samoubojstvo. Kako je policija utvrdila da je mail poslan sa područja Šibenika odmah su se dali u potragu za strankinjom. (Hina)

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene