Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRUTALNI OBRAČUN

Policija objavila za koje djelo sumnjiči biciklistu - napadača s Trnja koji je zadao smrtonosne udarce muškarcu sa psom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija još traga za napadačem koji je u ponedjeljak ujutro na Trnju zadao smrtonosne udarce šezdeset šestogodišnjem muškarcu. Napad na muškarca koji je preminuo uslijed jačine udaraca, policija ipak nije kvalificirala kao ubojstvo, nego nanošenje teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom.

Zagrebačka policija još traga za napadačem na šezdeset šestogodišnjeg muškarca koji je preminuo uslijed ozljeda nanesenih udarcima u ponedjeljak ujutro u naselju Trnje. Brutalni napad na muškarca kojem je zadao smrtonosne udarce, policija ipak nije kvalificirala kao ubojstvo, nego kao nanošenje teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom.

''Nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao šezdeset šestodišnjaka, koji je pao na tlo, da bi ga potom on ponovno udario i tada napustio mjesto događaja. Na mjestu događaja je šezdeset šestogodišnjak smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku'', objavila je zagrebačka policija.

Prema dosad poznatim podacima, nesretni muškarac bio je u šetnji sa svojim psom kada je došlo do svađe s biciklistom koji je pored njega prolazio. Verbalni sukob prerastao je u fizički obračun. 

Biciklist se zatim dao u bijeg, a beživotno tijelo žrtve ostalo je na puteljsku pored biciklističke staze. Pronašla ga je jedna prolaznica te obavijestila Hitnu pomoć i policiju.

Očevid je, uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika iz Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene