Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio policijsku zaštitu

'Žena će ti postati udovica, dijete će ti ostati bez oca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija od jutros istražuje prijetnje smrću načelniku Općine Tisno Ivanu Klarinu.

Načelnik općine Tisno i saborski zastupnik SDP-a Ivan Klarin u petak je dobio prijeteću poruku. 'Žena će ti postati udovica, dijete će ti ostati bez oca', napisao je pošiljatelj, piše ŠibenikIn.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Prijetnju je zaprimio putem Facebooka, no, to nije prvi put da mu se prijetilo.

Kazao je kako već nekoliko dana prima prijetnje na mobitel i Facebook, ali u subotu navečer je stvar eskalirala, a prijetnje su postale ozbiljne.

Policija je u subotu navečer poslala ophodnju pred kuću načelnika, a u nedjelju je dobio i policijsku zaštitu.

PRIJETILI JOJ SMRĆU: Ministricu Opačić čuva policija

Policija je u nedjelju ujutro, neslužbeno se doznaje, zaplijenila više računala od osoba za koje sumnjaju da bi mogli imati veze s prijetnjama smrću Ivanu Klarinu. Policija postupa protiv njih i zasad nije poznato je li tko od njih uhićen.

'O tome ne dajemo informacije', izjavili su iz PU Šibensko - Kninske.

Iako nije želio kazati od koga je poruka stigla, natuknuo je kako bi se incident mogao povezati sa slučajem ukopa poginulog tišnjanskog branitelja čiji su posmrtni ostatci identificirani nedavno, nakon što su pronađeni poslije 15-ak godina. U prijetećoj poruci Klarina se optužuju da kao općinski čelnik zavlači proceduru ukopa. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene