Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeno pet automobila

Policija i dalje traga za 'bombašem' iz Kaštel Lukšića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija utvrdila da je detonaciju u Kaštel Lukšiću izazvala improvizirana eksplozivna naprava postavljena pod renault clio. Za 'bombašem' i dalje tragaju.

Eksploziju u Kaštel Lukšiću, u kojoj je u noći na srijedu oštećeno pet parkiranih automobila, izazvala je improvizirana eksplozivna naprava postavljena pod automobil renault clio, utvrdila je splitska policija.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno

Policija i dalje traga za 'bombašem' i utvrđuje točan iznos materijalne štete izazvane eksplozijom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

>> Snažna eksplozija potresla Kaštel Lukšić!

Očevidom je, za sada, utvrđeno tek da je improvizirana eksplozivna naprava postavljena pod renault clio, splitskih registarskih oznaka. Od siline eksplozivnog udara oštećena su još četiri osobna vozila parkirana u blizini, a popucala su i stakla na nekoliko okolnih objekata.

Iako je prema prvim informacijama u eksploziji oštećeno šest automobila, očevidom je utvrđeno da ih je oštećeno pet.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a za počiniteljem se još uvijek traga, poručili su iz splitsko-dalmatinske policijske uprave. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene