Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspisana nagrada

Policija daje 50.000 kn za informacije o ubojicama iz Dubrave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubravi su u prosincu 2013. ubijene dvije žene a jedan je muškarac ranjen. Policija traga za dvojicom ubojica, od kojih je za jednog napravljen foto robot.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) raspisala je nagradu od 50.000 kuna za obavijesti koje će doprinijeti razrješenju teškog dvostrukog ubojstva počinjenog 6. prosinca prošle godine u zagrebačkoj Dubravi, kada su u svojoj obiteljskoj kući hicima iz vatrenog oružja ubijene dvije žene, a jedan muškarac ranjen.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

PUZ je danas objavio opis dvojice mogućih ubojica, te foto robot jednog od njih. Riječ je o muškarcu starom oko 37 godina, visine od 175 do 180 centimetara, jače tjelesne građe, okruglog oblika lica bez brade i brkova, te nešto jače izraženih jagodičnih kostiju.

Drugi mogući ubojica je muškarac star oko 30 godina, visok od 180 do 190 centimetara, vitke građe, tamnije, nešto duže kose koja mu se iza ušiju malo kovrča, izvjestio je na konferenciji za novinare načelnik PUZ-a Goran Burušić.

Slika foto robota i detaljni opis počinitelja mogu se naći na internetskim stranicama PUZ-a.

Sina šefa zagrebačke policije pustili iz istražnog zatvora

Burušić je rekao da je u tom slučaju provedeno opsežno kriminalističko istraživanje, no usprkos naporima policije počinitelji još nisu uhićeni. Poseban tim policijskih stručnjaka radi na tom slučaju, koji je temeljem dosadašnjeg rada došao do foto robota jednog od mogućih ubojica.

Burušić je pozvao sve građane koji imaju neke korisne obavijesti o tom slučaju da se, uz zajamčenu diskreciju, jave policiji na broj 192, elektroničkom poštom ili osobno u prostorije policije. Dodao je kako je to prvi slučaj da PUZ nudi novčanu nagradu za informaciju o teškom kaznenom djelu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene