Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj nestanka Antonije Bilić

Policija pronašla veliki broj tragova, čeka se nalaz vještaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je nakon dva i pol sata pretraživanja područja oko zaselka Bilišane Donje napustila to područje.

Policija je jutros blokirala zaselak Bilišane Donje pokraj Obrovca, s deset policijskih vozila. 30-ak policajaca prvo je ponovno pretražilo zaselak Bilišane Donje te su se spustili prema rijeci Zrmanji i krenuli su u potragu na tom području. Pretraga oko rijeke Zrmanje nije dala nikakve tragove, prema prvim neslužbenim informacijama, pa se policija vratila u zaseok i ponovno pretraživala područje oko kuća i same kuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja se akcija Niti jedan predmet pronađen u najvećoj potrazi nije Antonijin! Slika nije dostupna Preko 300 ispitanih Za Antonijom sutra kreće najveća potraga u novijoj povijesti GSS-a

Policija je izuzela veliki broj tragova u svezi nestanka 17-godišnje Antonije Bilić te se očekuju nalazi zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić', izjavila je danas Marina Mandić iz MUP-ove službe za odnose s javnošću.

Podsjetila je da je tijekom jutra policija na području šibensko-kninske Policijske uprave nastavila s pretraživanjem kuća za koje postoje indicije da bi se u njima mogli pronaći tragovi o nestanku maloljetne Antonije Bilić.

'I dalje se provjeravaju dojave građana u svezi indentiteta osobe s foto-robota i sporna kamiona u kojem je jučer obavljen očevid', rekla je Mandić.

Kako neslužbeno doznajemo, vozač kamiona za kojim traga policija, osuđivan je zbog silovanja izvan područja Hrvatske, u Srbiji.

Neslužbeno doznajemo da se radi o dva kaznena djela na području Srbije, pokušaju silovanja i silovanju, koja je počinio devedesetih godina za što je osuđen na četiri i pol godine zatvora.

Očevid i forenzička pretraga sumnjivog kamiona još traje. Iz policijskih izvora doznajemo da postoji sve više indicija da je to traženi kamion. Čini se da je forenzička analiza dovela do određenih zaključaka, jer je policija oduzela kamion i prebacila ga u gospićku policiju. Iz kamiona su uzeti tragovi koje su pronašli forenzičari i očekuju se rezultati njihovog vještačenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene