Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajcu ukrali službeni pištolj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći između subote i nedjelje, sat vremena nakon ponoći, u Tvrđi, ispred kafića 'Luna', dogodio se veoma neobičan incident u kojemu je policajac ostao bez službenog oružja.

Naime, u gužvi pri intervenciji zbog fizičkog i verbalnog sukoba tridesetak mladića, jednome policajcu je ispao pištolj kojega je za sada nepoznata osoba pokupila i pobjegla. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sama u pizzeriji Shvatili da im nema kćeri tek kada su je vidjeli na vijestima! Slika nije dostupna Istraživanje Srbi najviše izgubili raspadom SFRJ

Svjedoči to naš novinar koji se našao ispred “Lune” u vrijeme incidenta. 

Neredi su počeli koju minutu nakon ponoći. Jedan mladić našao se na “piku” njih desetak, koji su su ga srušili na pod ispred Pošte u Tvrđi te ga 'cipelarili'. 

Agresivnu skupinu potom je netko od okupljenih zaustavio, vjerojatno društvo napadnutog mladića na čijem su se natučenom licu jasno vidjele brojne rane i posjekotine. 

Iako se nekolicina napadača nakon toga razbježala po Tvrđi, neredima nije bio kraj. Ostatak skupine nastavio je s verbalnim prijetnjama ispred “Lune”, gdje se u jednom trenutku u sukobu našlo tridesetak osoba. 

U međuvremenu, pozvana je policija, no ni pojava dvaju policijskih vozila nije smirila situaciju - dapače! 

Grupa spremna na sukob postajala je sve brojnija, a verbalne prijetnje i međusobno naguravanje nastavilo se. I tada, dok su pokušavali smiriti situaciju, jednom policajcu je iz još nerazjašnjenih razloga ispao službeni pištolj, kojega je pokupio za sada nepoznati mladić i - dao petama vjetra! 

Tvrđa se potom doslovno našla pod opsadom policije. Desetci policajaca, kako onih u uniformama, tako i policajaca u civilu, slili su se u Tvrđu u potrazi za kradljivcem. 

Koliko su ozbiljno shvatili nastalu situaciju mogli su se uvjeriti svi koji su vidjeli jurcanje bijelog policijskog golfa po baroknom tvrđanskom trgu. 

U metežu koji je tada nastao došlo je do nekoliko izoliranih verbalnih i fizičkih izgreda, pri čemu je policija privela dvojicu mladića. 

Šokirani prijatelji jednog od privedenih kazali su nam kako on nema nikakve veze s incidentom, nego se samo našao u krivo vrijeme na krivom mjestu. Nešto nakon dva sata većina policajaca napustila je Tvrđu, tek ih je nekoliko ostalo prikupljati izjave svjedoka. 

Tijekom jučerašnjeg dana policija nije imala nikakve službene informacije o incidentu, istraga oko događaja je u tijeku, a kažu kako će javnost o svemu biti službeno obaviještena tijekom današnjeg dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene