Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na graničnom prijelazu

Policajcu prijetio smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač je na graničnom prijelazu Županja svojim teretnjakom ušao na ulaz namijenjenom osobnim automobilima pa je zbog toga prekršajno kažnjen.

Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Županja, na ulazu u Hrvatsku, kontroliran je 39-godišnji hrvatski državljanin iz Velike Kopanice, koji je upravljao teretnim automobilom marke Mercedes, slavonskobrodskih registarskih oznaka, koji je, nakon što mu je policijski službenik uručio optužni nalog zbog počinjenog prekršaja, zaprijetio smrću.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Manji broj ilegalnih prijelaza Božinović najavio kupnju skupocjenih helikoptera: "Smanjit ćemo pritisak na Hrvatsku granicu i EU" Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal"

Drski 39-godišnji vozač je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenog kaznenog djela prijetnje.

>> Ozlijeđen policajac i privedeni muškarac

Kako nam je pojasnio policijski glasnogovornik, vozač je na graničnom prijelazu Županja svojim teretnjakom ušao na ulaz namijenjenom osobnim automobilima pa je zbog toga prekršajno kažnjen.

To ga je iziritiralo pa je opsovao policajca i zaprijetio mu smrću. Za to može biti kažnjen kaznom od 6 mjeseci do tri godina zatvora. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene