Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

pravna država na djelu

Policajac za 10 eura vozaču oprostio prekršaj, pa obojica završila u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je u zadnjih pet dana u dva navrata primio mito u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja, koprivničko-križevačka Policijska uprava udaljila je iz službe 50-godišnjeg prometnog policajca, a osim njega kazneno je prijavila te pritvorila i jednog od vozača koji mu je dao mito.

Policija je u srijedu priopćila kako je u suradnji s Ravnateljstvom policije i Uskokom dovršila kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom i 53-godišnjakom, zbog sumnje da su počinili kaznena djela primanja i davanja mita.

Pročitajte i ovo Vrijeme u Hrvatskoj; ilustracija - 3 Udar ledene fronte VIDEO Temperaturni šok i snježne pahulje zatekle Hrvatsku: Vatrogasci imali pune ruke posla Dragan Kovačević - 2 On najavio kaznenu prijavu USKOK podigao optužnicu protiv Dragana Kovačevića: Za mito uzimao skupa odijela

Sumnja se da je prvoosumnjičeni, kao policijski službenik Postaje prometne policije Koprivnica, 16. ožujka ove godine u Rasinji tijekom obavljanja službe tražio i primio mito od 50 eura od vozača teretnog automobila, državljanina Srbije rođenog 1981., u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja.

Osumnjičen je i da je jučer, 20. ožujka u Subotici Podravskoj tražio i primio mito od 10 eura od spomenutog 53-godišnjeg drugoosumnjičenika, isto vozača teretnog automobila, a također u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja.

Protiv obojice je podnesena kaznena prijava Uskoku te su predanu pritvorskom nadzorniku, dok je osumnjičeni policajac udaljen iz službe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene