Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao s mjesta nesreće

Policajac vozio pijan pa naletio na 21 godišnjeg pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros se u Metkoviću dogodila prometna nesreća, u kojoj je teže ozlijeđen 21-godišnji pješak.

U prometnoj nesreći koja se jutros, oko 5:30 sati, dogodila u Mlinskoj ulici u Metkoviću, 21-godišnji pješak je teže ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Naime, 28-godišnji policijski službenik koji je bio izvan službe, upravljao je automobilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom te naletio na pješaka koji se kretao uz rub kolnika. Ozlijeđeni pješak je prevezen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Policajac optužen zbog bludnih radnji nad vozačicom

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a potom je u Ulici Matice Hrvatske prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, udarivši u parkirani automobil, izvijestili su iz PU dubrovačko - neretvanske.

Vozač je ubrzo pronađen i izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1,99 g/kg. Policijski službenik će do okončanja disciplinskog postupka biti udaljen iz službe. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene