Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Rijeci

Policajac prijetio smrću supruzi: "Naći ću vas! Prebit ću vas!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljeni riječki policajac prijetio je smrću supruzi s kojom vodi brakorazvodnu parnicu, njezinom odvjetniku, kao i djelatnicima agencije za prijevoz stvari.

Na ulicama Rijeke u srijedu se dogodio incident zbog kojega je 52-godišnji umirovljeni policajac J.R. završio iza rešetaka. Naime, njegova supruga, od koje se razvodi, došla je po svoje stvari iz stana na Krimeji, zajedno s trojicom djelatnika agencije za prijevoz, piše Novi list. Tom prilikom J.R. je prijetio ne samo njoj nego i djelatnicima agencije za prijevoz stvari, vičući: "Naći ću vas! Prebit ću vas!".

Nakon toga, u trenutku kad su se vozilom zaustavili na semaforu, ispred njih je stao automobil u kojem je bio J.R. i koji je pritom prijetio pištoljem. Supruzi je vikao "Ubit ću te!", a djelatnicima agencije "Pobit ću vas!".

Slučaj je prijavljen policiji koja je privela Riječanina zbog prijetnji. Tijekom istrage se doznalo i kako je ovaj umirovljeni policajac odvjetniku supruge poslao SMS sadržaja "da će ga riješiti i ovako i onako".

Na ispitivanju u tužiteljstvu poricao je počinjenje navedenih kaznenih djela. Određen mu je pritvor te jamčevina u iznosu od 30 tisuća kuna.
 

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene