Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Šibeniku

Policajac na dužnosti skrivio prometnu i teško ozlijedio drugog vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenik skrivio je u Šibeniku prometnu nesreću, a protiv njega slijedi kaznena prijava.

Na križanju ceste D-8 sa ulicom Matije Gupca u Šibeniku jučer oko 18 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je 57-godišnji vozač iz Zgreba zadobio teške tjelesne ozlijede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je 37-godišnjak koji je skrivio nesreću zadobio lakše tjelesne ozlijede, priopćila je PU šibensko – kninska.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život Slika nije dostupna utvrđuje se uzrok Nesreća kod Šibenika: Jedna osoba teško ozlijeđena u prevrtanju automobila koji je sletio s ceste

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 37-godišnji policijski službenik Policijske uprave upravljao službenim vozilom sa upaljenim svjetlosnim signalima. Prilikom uključivanju u promet sa zemljane površine nije propustio nadolazeće vozilo kojim je upravljao 57-godišnjak. Protiv policijskog službenika slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene