Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRAČNA SVAĐA

POKUŠALA UBITI MUŽA - Udarila ga šakom, ubola nožem pa gušila psećom uzicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno odvjetništvo optužilo je ženu da je muža najprije udarila šakom, zatim ga ugrizla, ubola nožem u prsa pa ga pokušala ugušiti psećom uzicom.

 Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo optužilo je za pokušaj ubojstva 39-godišnjakinju za koju tvrdi da je, u bračnoj svađi, supruga najprije ubola nožem, a zatim ga pokušala i ugušiti 'uzicom' za psa.

Tužiteljstvo tvrdi da je 39-godišnjakinja 8. travnja ove godine, oko 1,45 sati, tijekom obiteljske svađe supruga najprije udarila šakom u lice ispod lijevog oka, a zatim se popela na prvi kat kuće i, u cilju da ga usmrti, ušla u spavaću sobu s kuhinjskim nožem u ruci, prijeteći suprugu da će ga ubiti.

Nakon što ju je suprug uhvatio za ruku u kojoj je držala nož ugrizla ga je, a kada joj ga je oduzeo i bacio na krevet žena je ponovno uzela nož i supruga ubola u prsa.

U podrobnom opisu nesvakidašnje obiteljske svađe tužiteljstvo navodi i da je 39-godišnjakinja "ustrajala u cilju da usmrti supruga" i u trenutku kada je pokušao pobjeći iz kuće "te mu oko vrata prebacila povodac za vođenje psa s metalnim dijelom i objesila se na njega svom težinom kako bi ga na taj način ugušila".

U tome nije uspjela jer joj je ranjeni suprug pružao otpornije, no kako bi ga zaustavila razbila je staklo na ulaznim vratima kuće i s poda uzela veći komad stakla te ga bacila prema suprugu koji je pobjegao i sakrio se u susjednom dvorištu do dolaska policije i hitne pomoći.

Žena je u međuvremenu ušla u automobil i polaganom vožnjom krenula tražiti supruga "kako bi dovršila svoju nakanu", objavilo je državno odvjetništvo na svojoj internetskoj stranici.

Dodaju i da je suprug uz ubodnu ranu prednje stane prsnog koša, dobio i oguljotinu vrata te "kontuzijski biljeg ispod lijevog oka". (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene