Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj samoubojstva

Luka Pezelj ponovno se pokušao ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od pritvorenika Zatvora u Splitu pokušao je jučer izvršiti suicid, izvijestio je Središnji ured Uprave za zatvorski sustav, priopćila je danas glasnogovornica Ministarstva pravosuđa Vesna Dovranić.

U priopćenju se navodi kako je pritvorenik jučer ujutro, dok su drugi pritvorenici s kojima je smješten u sobi, spavali, metalnim predmetom sebi nanio ozljedu na vratu.

Pročitajte i ovo Koprivnička bolnica, ilustracija (Fozo: Zeljko Rukavina/PIXSELL) ISTRAŽUJU SE OKOLNOSTI Krimpolicija u koprivničkoj bolnici, suprug ogorčen: "Ostavili smo je tamo da joj se pomogne, a ne da se dogodi ovako nešto" Slika nije dostupna 'Jedan križ, jedan život' FOTO Glogoški: Branitelji su stvarali državu - ako treba i mijenjat će je

>> Luka Pezelj osuđen na 31 godinu zatvora

>> Luka Pezelj se u zatvoru pokušao ubiti

Pravodobnom intervencijom službenika pravosudne policije pritvorenik je spriječen u nakani izvršenja suicida, te je prevezen u civilnu bolnicu gdje mu je, sukladno utvrđenoj lakšoj ozlijedi, pružena medicinska pomoć.

Potom je pritvorenik sproveden u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o Luki Pezelju, ubojici Kristine Šušnjare, kojim je zbog tog zločina nepravomoćno osuđen na 31 godinu zatvora.

Inače, Pezelj je pokušao samoubojstvo i u lipnju, također u pritvoru.

Te je informacije kasnije potvrdio glasnogovornk Županijskog suda u Splitu Neven Cambi.

Po Cambijevim riječima Županijskom sudu, koji je 20. listopada ove godine izrekao zatvorsku kaznu Pezelju, stigao je poseban dopis o pokušaju Pezeljeva samoubojstva u srijedu u zatvoru Bilice u Splitu, te da se pri tomu lakše ozlijedio. 

Pezelj je Kristinu Šušanjaru (21) mučki ubio u siječnju ove godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene