Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ozlijeđenih

Motociklist oduzeo prednost automobilu, poginuo vozač, ozlijeđena 6-mjesečna beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene u sudaru motocikla i osobnog automobila koji se sinoć oko 20 sati dogodio u mjestu Gola kod Koprivnice.

Na mjestu nesreće doznaje se da je poginuo vozač automobila kada se u njega zaletio motorist, na raskrižju Dravske i Ulice Petra Preradovića u Goli.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Do nesreće je došlo kada je 27-godišnji motociklist oduzeo prednost 45-godišnjem vozaču osobnog automobila. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminuo je vozač osobnog automobila. Vozač motocikla zadobio je ozljede opasne po život, putnica u osobnom automobilu iz Gole je teže ozlijeđena a šestomjesečni dječak, također putnik u osobnom automobilu, lakše je ozlijeđen, priopćila je policija.

Putnici iz automobila i motorist prevezeni su u Opću bolnicu Koprivnica.

>> Rijeka: Mladić trčao za autobusom pa pao pod kotače

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, protiv 27 - godišnjeg vozača motocikla podnosi se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Poginuli vozač u Goli osma je žrtva u prometu ovog vikenda, a neprilagođena brzina bila je glavni uzrok stradanja. (I.D. /Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene