Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradao na licu mjesta

Teška nesreća: Motociklist poginuo kod Varaždina, policija objavila detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Vozač motocikla poginuo je u nedjelju prijepodne u mjestu Lužan kod Varaždina, izvijestila je policija.

U nedjelju prijepodne oko 10:30 poginuo je vozač motocikla u mjestu Lužan kod Varaždina, izvijestila je policija.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti prometnici D3, a u njoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl, čiji je 34-godišnji vozač poginuo.

Pročitajte i ovo Boris Crnković odgovoran za reputaciju institucije Dekan osječke Ekonomije se ispričao zbog doktorata Vice Mihanovića: "To je afera koju smo imali. Ne bježimo od toga"

Kako navode iz PU varaždinske, vozač motocikla vozio je iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna. Na dijelu kolnika gdje je uzdužna neisprekidana linija, započeo je pretjecanje vozila. Za vrijeme pretjecanja naletio je na automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera kojim je upravljao 38-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedna od najpopularnijih plaža VIDEO Prizori koji lede krv u žilama: Surferi se neometano zabavljali, a oko njih plivale velike bijele psine

Zbog zadobivenih ozljeda vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja. Tijelo preminulog muškarca po nalogu Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, gdje će se obaviti obdukcija.

U osobnom vozilu koje je vozač pretjecao nalazilo se troje putnika starosti 40, 12 i 9 godina te nisu zadobili nikakve ozljede.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene