Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilikom radova u Dardi

Poginuo 47-godišnji građevinski radnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom građevinskih radova u Dardi, u Baranji, jučer je oko 13 sati poginuo 47-godišnji Željko M. iz Osijeka, a protiv vlasnika zgrade slijedi kazneni postupak jer nije proveo zaštitne mjere, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Očevid je obavio istražni sudac Županijskoga suda u Osijeku, po čijem će se nalogu obaviti i obdukcija, a na mjesto nesreće izišla je i građevinska inspektorica, istaknuto je u priopćenju za javnost. Navodi se da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena osnovana sumnja da je 48-godišnjak iz Osijeka, vlasnik zgrade, počinio kazneno djelo jer je građevinske radove izvodio bez građevinske dozvole i primjene zaštitnih mjera i osiguranja gradilišta. Slijedi kazneni postupak. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija "Odsad pijem vino" VIDEO Pivovara otvorila istragu zbog šokantnog videa: Radnik se popeo na kontejner, nitko nije mogao vjerovati što je onda napravio Slika nije dostupna Građevinski radnik seksualno zlostavljao kolegu i sve snimio mobitelom?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene