Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuli naletjevši na neoznačene radove na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motociklist i njegova suvozačica poginuli su sinoć u prometnoj nesreći kod Samobora na gradilištu mosta koje nije bilo označeno nikakvim prometnim znakovima, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja istražuje odgovornost izvođača radova.

Nesreća se dogodila oko 22 sata u Ulici Franje Tuđmana u Svetoj Nedelji kad su 26-godišnji motociklist i njegova suvozačica naletjeli na betonsku žardinjeru. 

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna očevidi u tijeku Dvije nove smrti na cestama: Život izgubili motociklist i biciklist

Vozač je na mjestu poginuo, a suvozačica, čiji identitet još nije utvrđen, poslije je umrla u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. Oboje su imali zaštitne kacige na glavi.

U policiji kažu da se nesreća dogodila na gradilištu mosta iznad potoka Rakovice koje nije označeno nikakvim prometnim znakovima. Na tom mjestu nema asfalta, a prometnica je neosvijetljena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene