Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prešao u suprotni trak

Poginuo mladi vozač i petero ozlijeđenih u prometnoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 01,05 sati u Budimcima, u ul. B. J. Jelačića M. S. (1982) iz Osijeka, upravljao je sa Opel Calibrom belomanastirskih reg. oznaka i kretao se iz smjera Čepina u smjeru Podgorača.

Na ravnom i preglednom djelu ceste prešao je na lijevu prometnu traku, nakon čega dolazi do zanošenja i udara lijevom bočnom stranom vozila u prednji lijevi dio marke Chevrolet Avea našičkih reg. oznaka kojim je upravljao vozač (1983) iz Podgorača, a koji se kretao svojom prometnom trakom iz suprotnog smjera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća kod Preloga 18-godišnji vozač prešao na suprotni trak i poginuo Slika nije dostupna Prometna na državnoj cesti D-56 Zabio se u betonski stup ograde i na mjestu umro

Od siline udara oba vozila su sletjela sa kolnika Opel Calibra se prevrnula na krov. Vozač Opel Calibre je na mjestu poginuo, a putnik iz vozila je zadobio teške tjelesne ozljede, dok su vozač Avea i troje putnika u dobi od 1988. do 1992. god. zadobili teške tjelesne ozljede i jedan putnik lakše tjeslesne ozljede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene