Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginula na pješačkom prijelazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila u Čazmi, jučer oko 16,05 sati, smrtno je stradala 76-godišnja pješakinja, izvijestila je jutros Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Do nesreće je došlo kada je 75-godišnji hrvatski državljanin iz
Zagreba, vozeći kroz Čazmu osobni automobil "VW caddy" zagrebačkih registracijskih oznaka, u Ulici Franje VIdovića naletio na pješakinju Katicu Modrić (1929.) iz Čazme, koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu uz pomoć ortopedskih pomagala (štaka).

Pročitajte i ovo Ilustracija na terenu i vatrogasci Teška nesreća u Iloku: Jedna osoba izgubila život Slika nije dostupna Prelazila cestu Poginula pješakinja: Pregazio je na pješačkom prijelazu

Pri tome pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, te je kolima hitne medicinske pomoći prevezena na Odjel kirurgije Opće bolnice Bjelovar, gdje je oko 18,37 sati preminula zbog unutarnjeg krvarenja glave.

Policija je obavila alkotestiranje vozača osobnog automobila kojom prilikom nije bilo reakcija, a potom mu je uzeta krv i urin radi vještačenja, navodi PU bjelovarsko-bilogorska.

Protiv vozača osobnog automobila bit će podnesena kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene